Close Up

Tafelgoochelen

Willem Goochel, misschien wel de leukste goochelaar van het land, laat zich graag tijdens zijn werk op de vingers kijken. Dat is voor hem de ultieme gelegenheid om zijn prachtige en verbluffende trucs aan het publiek te vertonen. Hij doet niets liever. Hierbij zullen de toeschouwers van de ene verbazing in de ander vallen. Open monden zijn het gevolg en ‘Hoe doet ie het toch’ blijkt ineens een populaire uitspraak van de aanwezigen.

Juist omdat het publiek het van zo dichtbij (close up) beleeft heeft deze vorm van goochelen een enorme impact. Close up goochelen (ook wel tafelgoochelen genoemd) is een informele vorm van magisch entertainment waarbij Willem Goochel bij uw gasten aan tafel de trucs vertoond. De diner-tafel, sta-tafel of bar zijn zodoende hét podium voor deze goochelaar om, met zijn informele en plezierige aanpak, zijn publiek een fantastische tijd te bezorgen.

Kaarten, munten, balletjes en zelfs elastiekje zijn het gereedschap om veel reakties te ontlokken bij uw gasten.

Het enige waar goochelaar Willem Goochel zich voor wil excuseren is dat hij een heleboel stof achterlaat… stof tot nadenken!

Prijzen op aanvraag. Ga naar: contactformulier