Gastenboek

U kunt hier een reactie achterlaten in het gastenboek

5 Responses to “Gastenboek”

 1. Fam. Groothuijse says:

  Hoi Willem,

  Super bedankt voor de leuke en gezellige avond die je ons bezorgt hebt tijdens de wensdag van Ischa. Het vriendje van Ischa (Tim) heeft de volgende dag op school gelijk zijn goochelkunsten laten zien. Ischa heeft wat goochel spullen gekregen van stichting doe een wens en hij druk aan het oefenen. Dus wie weet krijg je nog concurentie. De kinderen vonden het super dat ze een paar truckjes van je hebben geleerd en dat ze dit met volle trots aan ons mochten laten zien.
  Nogmaals super bedankt voor deze mooie avond en wie weet tot ziens.

  Groetjes Lennard, Saskia, Kiara en Ischa Groothuijse

 2. Els Jongsma says:

  Dag Wilfred,

  Ik wil je nogmaals bedanken voor de geweldige avond die je onze bezoekers en ook alle vrijwilligers van ons eetcafe Hakunamatata hebt bezorgd.Wat een super show!!
  Wat ik zelf zo bijzonder vond, was hoe jij met ons niveau bezoekers om kon gaan. Wilfred ze hebben het er nog over en zijn nog steeds vol onbegrip “hoe dat nu allemaal zomaar kon”.En zij n iet alleen!!!!
  Dus iedereen die op zoek is naar een hele super goeie goochelaar: Kies dan Wilfred dan heb je een super avond1!!
  Veel succes verder een tot ziens.
  Els Jongsma

 3. albert en liesbeth Kamphuis says:

  Hoi Wilfred,
  Bijna 3 maanden zijn er verstreken sinds jij bij ons de vrijwilligersavond van de sportvereniging opleukte met je trucs. Wat hebben we een gezellige avond gehad. Jij met je superleuke acts, je stond midden tussen het publiek en wat hebben we ons verwonderd en wat hebben we gelachen. Op de neus stonden we bij je tafeltje en we konden de clue niet ontdekken. Bij ons in Tynaarlo hebben we het nog over jou. Misschien en hopelijk zien we je nog eens terug.
  vriendelijke groeten van Albert en Liesbeth Kamphuis

 4. Mario says:

  Inmiddels hebben we de kabels die we nodig hadden voor geluid en licht (± 240 mtr.) weer opgerold en zijn we bijgekomen van wat ons betreft een zeer geslaagd kerstconcert.
  De enorme hoeveelheid cadeaus was overweldigend, dit had ik echt niet verwacht. Ik heb begrepen dat iedereen, oud en jong, van zowel de muziek als van Willem Goochel heeft genoten. Een zoon (14 jaar) van een bandlid vond het in eerste instantie maar niks. “Ik ga niet naar zo’n suffe goochelaar staan kijken, ik ben geen kind meer” zei hij tegen zijn pa.
  Na afloop kwam hij met een ander verhaal: “Hé pa, die vent is keigoed joh, kicken gewoon”. Ikzelf baal nog het meeste van het feit dat ik er nog steeds niet uit ben hoe die nou die fles voor mij uit die ballon kreeg, grrrrrrrrrrr……..

 5. WillemG says:

  Dag dag,
  Ik wil je nog even bedanken voor de zeer geslaagde avond in Te Pas; je bracht alles waar ik op gehoopt had, en meer dan dat! Je bent niet alleen heel goed in je vak, maar daarbij ook een uitstekende en vermakelijke entertainer. Dat dat aansloeg bij mijn gasten heb je natuurlijk wel gemerkt..en ik ook…: een paar uur nadat je weg was had iedereen het er nog over!
  Al met al: mede door jou had ik een erg leuke 65ste verjaardag. Dank je wel dus!
  Je een leuk weekend wensend, en veel optredens:
  Groetjes, Nico Denhoorn.

Leave a Reply