Kinderpartijtje

Willem Goochel is gek op feestjes. Op elk feest is hij in staat, met behulp van zijn verbluffende trucs, vriendjes te worden met alle kinderen. “Want feestvieren doe je niet alleen, maar met je vrienden”, zegt deze maffe en hilarische goochelaar.

Andere kindershows:
Dank u Sinterklaasje
Kindershow

Stelt u zich eens voor: een professionele kindervoorstelling bij u thuis, in uw eigen omgeving. Kinderen op de bank en op de grond, en de voorstelling kan beginnen. Willem Goochel, misschien wel de leukste goochelaar van het land,  zal de kinderen meevoeren op een vrolijke en magische tocht langs zijn vele verbluffende trucs. Vermaak, plezier en verbazing staan centraal tijdens deze feestelijke voorstelling. Meedoen is een must voor de kinderen om de trucs, die soms dreigen te mislukken, tot een goed einde te brengen.  Als blijkt dat de kinderen zelf kunnen goochelen verandert het feest in een ware belevenis. Van toeschouwer veranderen de kinderen dan in hulpvaardige assistenten. Ze blijken zelf ook ineens over bijzondere gaven te kunnen beschikken.

Hoe het allemaal toch mogelijk is? We weten het niet. De kinderen weten het niet, u weet het niet. En Willem Goochel? Hij noemt het een wonder!

Uiteraard past Willem Goochel zijn voorstelling aan aan de leeftijd van de aanwezigen. Een voorstelling op maat dus!

Prijs: 175 Euro, exclusief reiskosten (maximaal 50 Euro)

Extra

Workshop als aanvulling

Vaak blijkt dat de kinderen geprikkeld worden door alle goocheltoeren die ze beleefd hebben. Sommige kinderen zullen denken zelf ook te kunnen goochelen. Dit kan nog dagen blijven hangen.
In dit verband is het het overwegen waard om, als aanvulling op de voorstelling, een korte workshop te geven. Tijdens de workshop zal Willem Goochel met de kinderen een aantal trucjes knutselen. Deze mogen ze dan mee naar huis nemen, waar ze het aan vader, moeder, broertje, zusje, goudvis en cavia kunnen vertonen.

Willem Goochel zal al het benodigde materiaal meenemen om de trucs te kunnen maken.

Duur: +/- 45 minuten
Maximale groepsgrootte: 12 kinderen
Leeftijd: vanaf 6 jaar.

Prijs: 75 Euro

Alleen workshop

Ook is het mogelijk om alleen een workshop te geven van 1,5 uur. Deze is alleen geschikt voor jongeren ouder dan 8 jaar. Naast dat de kinderen zelf hun trucs gaan maken en leren vertonen zal Willem Goochel hen ook een aantal verbluffende trucs uit zijn professionele repertoire laten zien. Na afloop mogen de kinderen de trucs mee naar huis nemen om ze daar te vertonen aan vader en moeder, vrienden, opa, oma, goudvis, cavia en hond.

Een leuke combinatie van gezellig met elkaar bezig zijn en entertainment op niveau.

Duur: 90 minuten
Maximale groepgrootte: 12 kinderen
Leeftijd: vanaf 8 jaar
Prijs: 195 Euro, exclusief reiskosten (maximaal 50 Euro)