voor kids

Tijdens deze voorstelling neemt Willem Goochel, met zijn meeslepende persoonlijkheid, de kinderen mee op zijn magische tocht waar onverwachtse dingen gebeuren en waar het onmogelijke mogelijk blijkt. Met behulp van de nieuwsgierige toeschouwers werkt hij op vrolijke, uitdagende en soms zelfs ontroerende wijze naar het einde van zijn programma.
Voor deze voorstelling maakt deze goochelaar geen gebruik van een dure en charmante assistente. Nee, Willem Goochel vraagt liever aan de kinderen of ze hem als ware persoonlijke assistenten willen helpen. Met hun hulp moeten alle trucs wel lukken…of toch niet? Steeds weer zorgt Willem Goochel dat de kinderen alert blijven en actief meedoen. Alleen dan kan dit feest slagen. Applaus voor de kinderen!

Het vrolijke en kleurrijke decor van Willem Goochel zorgt dat de voorstelling een ‘theater-karakter’ krijgt. Indien nodig neemt hij een professionele draadloze geluidsset mee, zodat hij goed te volgen is voor iedereen.

De voorstelling is o.a. geschikt voor basisscholen, recepties, verenigingen en bedrijven. De kindervoorstelling wordt op maat gemaakt, waardoor het aansluit bij de leeftijd en belevingswereld van de aanwezige kinderen.